​Hvem er vi?

Plot konsultation drives af Magnus J. Brammer. Derudover trækkes der på et netværk af eksterne konsulenter ved større opgaver. 

​​Magnus J. Brammer

magnus profilbillede

CV for Magnus:

 • 2008 – 2011 DISPUK. Ansat som konsulent. Underviste på coachinguddannelsen, den tværfaglige grunduddannelse, den tværfaglige overbygningsuddannelse til narrativ psykoterapeut samt specialistuddannelsen i narrativ psykoterapi for psykologer.
 • 2007 – 2008 Kom-plot. Fuldtids selvstændig psykolog- og konsulentvirksomhed. Terapi, coaching, konsultationer, supervision og undervisning.
 • 2006 – 2007 Parrådgivningen, Frederiksberg. Sideløbende konsulent/ terapeut. Terapi med par/forældre til små børn.
 • 2002 – 2006 Brammer Konsultation. Sideløbende selvstændig virksomhed. Terapi, coaching, konsultationer, supervision og undervisning.
 • 2006 – 2007 Fjorden Psykiatrisk Hospital. Klinisk psykolog. Terapi, supervision og undervisning. Udredning, diagnostik og visitation.
 • 2004 – 2005 RAPS Udsigten. Psykolog og stedfortræder på døgninstitution for stofbrugere.
 • 2002 – 2003 BST Københavns Kommune. Organisationspsykolog. Konsultationer, coaching og supervision af grupper, afdelinger og institutioner i Københavns Kommune i forhold til psykisk arbejdsmiljø.

​UDDANNELSE

 • 2020 Hypnoseuddannelse del 1 og 2.
 • 2015 Uddannelse i mentaliseringsbaseret-systemisk terapi.
 • 2008 Godkendt som specialist i psykoterapi af Dansk Psykologforening.
 • 2006 1-årigt kursus i kognitiv terapi,Sct. Hans Hospital.
 • 2004 – 2005 International Graduate Diploma i Narrativ Terapi. Dulwich Centre, Australien. Uddannelsesforløb med Michael White som hovedunderviser. .
 • 2002 Cand. psych., Københavns Universitet. Uddannet psykolog med fokus dels på klinisk arbejde og organisationspsykologi fra narrative, systemiske, social konstruktionistiske og post-strukturalistiske perspektiver.

Kundeudtalelser:

"Magnus evner med sin undervisning at skabe personlig indsigt for deltagerne, der efterfølgende ændrer deltagernes måde at tænke og bedrive ledelses på. Det sker på trods af et pensum med et videnskabsteoretisk afsæt, der er adskiller sig markant fra et generelt sundhedsfagligt, men Magnus kan bygge broer og insistere på forandring og fremdrift på en autoritativ og samtidig ydmyg måde, så den nye tænkning ikke skaber modstand men derimod nysgerrighed blandt deltagerne.”

- Sidsel Rasborg Wied, Chef for Patientforløb og Organisation

"Jeg er kommet hos Magnus af flere omgange for at blive coachet. Mine forløb har både været med henblik på faglig og personlig udviklingen.

I mit daglige arbejde har jeg skulle løse komplekse ledelsesopgaver i forhold til kulturforandringer i en stor gruppe af medarbejdere, hvor jeg har haft brug for hjælp til at fastholde og arbejde meget målbevist med denne gruppe.

Jeg har brugt coachingen til personlig udvikling, hvor jeg er gået fra at tage beslutning om at skulle sige farvel til gode og trykke vilkår, til at overskride mine egne grænser i at skulle blive sygeplejerske samtidig med mit arbejde som fuldtidsleder. Det har været en stor fornøjelse, at arbejde sammen med Magnus og jeg er gået fra samtalerne med hovedet fyldt med refleksioner, og har kunnet bruge refleksionerne efterfølgende på at komme videre med mine opgaver på en god og konstruktiv måde.”

- Kathe Jalsing, Sygeplejerske og Leder

Adresseoplysninger

Plot Konsultation

Strandvejen 102B, 2.sal

2900 Hellerup

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 30 82 81 26

E-mail: Info@plotkon.dk

​CVR: 27459370

Datasikkerhed

Ifølge loven har jeg tavshedspligt. Skulle nogen spørge, om du er min klient, kan jeg alene oplyse, at det kan jeg ikke udtale mig om.. LÆS MERE HER