​Telefon: +45 30 82 81 26

​E-mail: info@plotkon.dk

​Hvem er vi?

​"Magnus evner med sin undervisning at skabe personlig indsigt for deltagerne, der efterfølgende ændrer deltagernes måde at tænke og bedrive ledelses på. Det sker på trods af et pensum med et videnskabsteoretisk afsæt, der er adskiller sig markant fra et generelt sundhedsfagligt, men Magnus kan bygge broer og insistere på forandring og fremdrift på en autoritativ og samtidig ydmyg måde, så den nye tænkning ikke skaber modstand men derimod nysgerrighed blandt deltagerne.”

- Sidsel Rasborg Wied, Chef for Patientforløb og Organisation

​"Jeg er kommet hos Magnus af flere omgange for at blive coachet. Mine forløb har både været med henblik på faglig og personlig udviklingen.

I mit daglige arbejde har jeg skulle løse komplekse ledelsesopgaver i forhold til kulturforandringer i en stor gruppe af medarbejdere, hvor jeg har haft brug for hjælp til at fastholde og arbejde meget målbevist med denne gruppe.

Jeg har brugt coachingen til personlig udvikling, hvor jeg er gået fra at tage beslutning om at skulle sige farvel til gode og trykke vilkår, til at overskride mine egne grænser i at skulle blive sygeplejerske samtidig med mit arbejde som fuldtidsleder. Det har været en stor fornøjelse, at arbejde sammen med Magnus og jeg er gået fra samtalerne med hovedet fyldt med refleksioner, og har kunnet bruge refleksionerne efterfølgende på at komme videre med mine opgaver på en god og konstruktiv måde.”

- Kathe Jalsing, Sygeplejerske og Leder

Kontakt Plot Konsultation

Søborg Torv 12

2860 Søborg, Danmark

Telefon: 30 82 81 26

E-mail: info@plotkon.dk

Skriv til os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt