Coaching og supervision

Plot konsultation tilbyder coaching og supervision til ledere, psykologer og andre faggrupper, både individuelt og i grupper. Vi har mange års erfaring med supervision og coaching med ledere, psykologer, læger, familieterapeuter, socialrådgivere, m.fl. på alle niveauer på arbejdspladser, både offentlige og private.

Vi bruger narrative og systemiske metoder i coachingen og supervisionen som middel til at flytte og berige de mennesker der indgår i processen. Vi går op i en høj faglighed, og i at skabe et rum der bærer præg af tryghed kombineret med stort udbytte for modtageren.

Supervision kan foregå som “sags”-, personlig og professionel supervision i forhold til samarbejdet kollegaer imellem eller, som en kombination mellem disse former.

​Vi har de senere år specialiseret os i videosupervision og anser denne form som den med det største udviklingspotentiale. Du skal således kunne optage samtale på video eller audio for at kunne benytte dig af denne form.

Priser:

  • Individuel coaching eller supervision: 1.500,- kr. pr. time.
  • Coaching og supervision i grupper: 2.500,- kr. pr. time.

Alle priser er uden moms.​

"Jeg er kommet hos Magnus af flere omgange for at blive coachet. Mine forløb har både været med henblik på faglig og personlig udviklingen.

I mit daglige arbejde har jeg skulle løse komplekse ledelsesopgaver i forhold til kulturforandringer i en stor gruppe af medarbejdere, hvor jeg har haft brug for hjælp til at fastholde og arbejde meget målbevist med denne gruppe.

Jeg har brugt coachingen til personlig udvikling, hvor jeg er gået fra at tage beslutning om at skulle sige farvel til gode og trykke vilkår, til at overskride mine egne grænser i at skulle blive sygeplejerske samtidig med mit arbejde som fuldtidsleder. Det har været en stor fornøjelse, at arbejde sammen med Magnus og jeg er gået fra samtalerne med hovedet fyldt med refleksioner, og har kunnet bruge refleksionerne efterfølgende på at komme videre med mine opgaver på en god og konstruktiv måde.”

- Kathe Jalsing, Sygeplejerske og Leder

Adresseoplysninger

Plot Konsultation

Strandvejen 102B, 2.sal

2900 Hellerup

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 30 82 81 26

E-mail: Info@plotkon.dk

​CVR: 27459370

Datasikkerhed

Ifølge loven har jeg tavshedspligt. Skulle nogen spørge, om du er min klient, kan jeg alene oplyse, at det kan jeg ikke udtale mig om.. LÆS MERE HER