​Telefon: +45 30 82 81 26

​E-mail: info@plotkon.dk

Supervision og coaching udføres af erfarne fagfolk

Hos Plot Konsultation tilbyder vi supervision af erfarne fagfolk til private og virksomheder i København, Søborg og hele Sjælland. Vi varetager det både individuelt og af grupper, og vi har solid erfaring med supervision og coaching i mange forskellige sammenhænge og konstellationer. 

Har du brug for en kompetent virksomhed med stor viden og ekspertise til at træde til, er vi klar til at løfte opgaven. Lad os sammen tale om dig og din virksomhed behov, således at vi kan understøtte jer efter, hvor I har mest brug for det, og hvor det giver mest muligt mening.

Coaching med mange års erfaring

Supervision kan foregå som “sags”-, personlig og professionel supervision i forhold til samarbejdet kollegaer imellem eller, som en kombination mellem disse former.

Vi har de senere år specialiseret os i videosupervision og anser denne form som den med det største udviklingspotentiale. Du skal således kunne optage samtale på video eller audio for at kunne benytte dig af denne form. 

Med mange års erfaring med coaching ved vi, hvorledes det skal udføres og praktiseres mest effektivt - og vi har kyndige fagspecialister til opgaven. Sådan får du det bedste resultat.

Få et uforpligtende tilbud på supervision

Er du interesseret i at høre, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed, er vi parate til at hjælpe. Supervision og coaching er uden tvivl et effektivt tiltag, der kan rykke på mange ting, hvor man ønsker at blive effektiv eller eksempelvis lære at arbejde bedre sammen. Der er mange fordele, som vi kan hjælpe jer med at få øje på.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud til din virksomhed eller få en aftale, hvor vi kommer ud for at tale med jer om mulighederne. Vi kan kontaktes på telefon 30 82 81 26 eller skriv til e-mail info@plotkon.dk.

Kontakt Plot Konsultation

Søborg Torv 12

2860 Søborg, Danmark

Telefon: 30 82 81 26

E-mail: info@plotkon.dk

Skriv til os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt