Organisationsudvikling giver et stærkere fundament

Hos Plot Konsulation har vi hjulpet rigtig mange virksomheder gennem årene til stor succes. Det handler i høj grad om at identificere de egenskaber og færdigheder, der ligger internt med henblik på at skabe det bedste team til at løfte hele organisationen. Alle byder ind, hvor de er stærke. Sådan bliver fundamentet stærkere, og der vil skabes en sund organisationsudvikling.

Effektiv organisationsudvikling

Er din virksomhed gået i stå? Skal der ske noget nyt, der kan skabe vækst? Vi kan træde til og hjælpe jer med at se jeres organisation udefra og ind, hvilket er et anderledes perspektiv, der kan gavne i forhold til at identificere, hvor kæden er hoppet af. Her får du god træning og uddannelsesforløb.

Vi er professionelle fagspecialister, der i høj grad arbejder med den menneskelige psyke, da det er her, hvor tingene flyttes, når vi taler organisationsudvikling.

Er du interesseret i at få os ud for at se nærmere på, hvad vi kan rykke for jer samt give jer dybere indsigt i, hvilke metrikker og metoder vi arbejder med, hører vi gerne fra jer. Vi er altid klar til en uforpligtende samtale, hvor vi kan fortælle mere om, hvad det er, der skal til for at skabe en succesfuld organisationsudvikling.

Kontakt os for nærmere aftale

Skal vi komme ud i din organisation og kigge jer tættere i kortene, er du velkommen til at kontakte os. Vores dygtige coaches har alle mange års erfaring med organisationsudvikling og er uddannede psykologer og terapeuter.

Kontakt os for nærmere aftale på telefon 30 82 81 26 eller skriv til e-mail info@plotkon.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Adresseoplysninger

Plot Konsultation

Strandvejen 102B, 2.sal

2900 Hellerup

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 30 82 81 26

E-mail: Info@plotkon.dk

​CVR: 27459370

Datasikkerhed

Ifølge loven har jeg tavshedspligt. Skulle nogen spørge, om du er min klient, kan jeg alene oplyse, at det kan jeg ikke udtale mig om.. LÆS MERE HER