Netværk for Specialpsykologer

Netværket starter i september 2022​

Indhold

Som medlem af netværket af specialpsykologer bliver du en del af et stærkt fællesskab, hvor du får du mulighed for at sparre med andre psykologer i samme situation som dig. Du bliver inspireret, får nye ideer og netværket af andre professionelle specialpsykologer vil bidrage med faglige kompetencer til dit arbejde i en kompleks hverdag med store udfordringer såvel fagligt som personligt.

Netværket består af fagligt kompetente psykologer, som har samme daglige opgaver, udfordringer og dilemmaer som dig selv. Dagligdagen som specialpsykolog spænder meget bredt, og er sammensat af opgaver der bl.a. har ledelsesmæssig karakter, komplekst fagligt indhold og som også kræver stærke kompetencer ift. tværfagligt samarbejde. Netværket er det sted, hvor du kan hente inspiration ift. de komplekse og alsidige arbejdsopgaver, som også kan give store udfordringer, frustrationer og måske endda tvivl og usikkerhed.

Netværket er et fortroligt og trygt rum, hvor man vil kunne dele sine overvejelser med ligesindede, med henblik på at gå styrket og inspireret tilbage til sin dagligdag. Hver mødegang har et tema, som man bliver enige om den første mødegang. Temaerne kan eksempelvis være:​

·​Det tværfaglige samarbejde

·​Behandlingsansvar

·​Ledelsesudfordringer

·​Fag-faglige temaer

Målgruppe

Netværket optager Psykologer der har gennemført uddannelsen til Specialpsykolog.​

Omfang og Praktik

  • Forløbet består af fire fysiske møder samt to onlinemøder af tre timers varighed.
  • Møderne holdes på eftermiddage fra kl. 15 – 18.
  • De fysiske møder afholdes så vidt muligt på deltagernes arbejdspladser, så deltageren får kendskab til hinandens hverdagskontekst.
  • Man bliver del af et online-community med spændende muligheder for faglig inspiration og sparring.
  • Netværksgruppen er et fortroligt og forpligtende rum med 15-20 deltagere.
  • Netværket er fuldt faciliteret.
  • Prisen for deltagelse i netværket er 5.000,- kr. + moms. Ved tilmelding af 2 eller flere personer på samme tid gives 10% rabat pr. person.

Vil du vide mere kan du kontakte Magnus på magnusbrammer@gmail.com eller ringe på telefon 30828126.

Tilmeld dig her

Adresseoplysninger

Plot Konsultation

Strandvejen 102B, 2.sal

2900 Hellerup

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 30 82 81 26

E-mail: Info@plotkon.dk

​CVR: 27459370

Datasikkerhed

Ifølge loven har jeg tavshedspligt. Skulle nogen spørge, om du er min klient, kan jeg alene oplyse, at det kan jeg ikke udtale mig om.. LÆS MERE HER