​Telefon: +45 30 82 81 26

​E-mail: info@plotkon.dk

Plot Center for Unge

Der er mange udfordringer forbundet med at være ung. Udfordringer kan blive til problemer, og problemer kan blive så store og uoverskuelige, at det kan være svært selv at gøre noget ved.

Måske oplever du, at du har svært ved at slå til – i skolen, fritidsarbejde, lektier, og alt mulig andet? Måske oplever du, at du føler dig udenfor, eller at du ikke rigtig kan være dig selv?

Det kan også være du går rundt og er trist – måske uden helt at vide hvorfor? Eller du føler ubehag i forskellige situationer, bliver bange eller angst?

Måske synes du det er svært at vælge, hvad du skal når du er færdig med din ungdomsuddannelse. At du ikke rigtig ved hvad du vil når du bliver ”stor”?

Eller måske bokser du med nervøsitet når du skal til eksamen, og føler at klappen går ned?

Det kan også være du tit kommer op at skændes med dine forældre, eller ikke føler de forstår dig. Og det kan være du synes det er svært at få dem ordentlig i tale?

​Hos Plot Konsultation har vi årelang erfaring med at tale med unge. Vi går meget op i at sætte os i netop din situation, og at hjælpe dig med lige netop det du oplever som svært, problematisk, uoverkommeligt eller udfordrende. Vi har erfaring med både coaching og behandling – fra samtaler og rådgivning i forhold til fremtidsvalg, til psykologisk behandling af angst, depression, ensomhed, stofafhængighed, etc.

Vi har sammensat en række tilbud, som du kan vælge imellem afhængig af, hvad du har brug for hjælp til. Vi guider dig og dine forældre til at sammensætte netop den pakke, du har brug for. Kontakt os for nærmere information om vores tilbud.

Alle samtaler er fortrolige, og følger psykologforeningens retningslinjer for tavshedspligt.

Kontakt Plot Konsultation

Søborg Torv 12

2860 Søborg, Danmark

Telefon: 30 82 81 26

E-mail: info@plotkon.dk

Skriv til os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt